Doprava zdarma při objednání zboží od 1000 Kč

Vonné sójové svíčky ...a jak to celé začalo

Je to paradox, ale díky Covidu vzniklo něco, co ve mě dlouho zrálo a co mě dělá šťastnou.

1651435396361

11 let pracuji ve vlastním kosmetickém salonu Estetika na Dobříši a musela jsem na nějakou dobu zavřít. Přišla na mě krize. Sedět doma bylo pro mě utrpení, a tak vznikl nápad.

Když je člověku ouvej, má něco, co ho z toho dostane. U mě to je ruční práce, která dává smysl, hřeje na duši a hezky se na ni kouká.

A tak vznikly vonné sójové svíčky. Produkt, do kterého se nejde nezamilovat. Vždy mě to táhlo k něčemu voňavému, přírodnímu a vyrobenému s láskou. Aby to na mě dýchlo trochu toho člověka, který si s tím dal práci a dal tomu kus sebe.

Dlouho jsem testovala sójové vosky a esenciální oleje. Pak jsem potřebovala vybrat ten správný bavlněný knot. Zvolit správnou velikost sklenice a pohrát si se štítkem tak, aby celkový efekt vonné svíčky byl jednoduchý a čistý. 

No a to je vlastně tato čirá sklenice zlatého voňavého moku ze sóji. Promíchaná mnou vybranými esenciálními oleji. A na co jsem opravdu pyšná je dřevěné víčko na svíčce, které od začátku do konce vyrábím sama. 

Takže vlastně mohu říci, že i já vám dávám kus sebe až si zapálíte doma mojí sójovou svíčku. Doufám, že vám svíčky, vonné vosky a čajovky udělají radost stejně jako mě dělal radost celý proces tohoto dlouhého porodu.

Kdo nehoří...nevoní

Vaše Lenka